Contacte
Particulars

Esdeveniments per a particulars

 

La il·luminació detallista i amb forts components de disseny marca la diferència en els esdeveniments per a particulars. Les festes tenen lloc habitualment en les pròpies cases dels clients i/o en llocs poc habituals per aquest tipus de muntatges (naus industrials, jardins, finques privades, drassanes, hangars, caves, vaixells, etc.). Espais insòlits que mereixen i requereixen una cura especial a l’hora de plantejar un muntatge tècnic. I on la vessant estètica marcada pel dissenyador i organitzador de l’acte (sigui un professional contractat per la ocasió, sigui algun membre de la família que assumeix aquesta funció).

Per donar resposta a la demanda creixent de optimització de recursos, hem adquirit en els últims anys tota una sèrie de focus de leds que ens ajuden de dues maneres molt notables: el baix consum que requereixen aquests instruments (fins i tot sense consum, ja que estan alimentats per bateries), i la autonomia que permeten a l’hora del muntatge, ja que al ser sense fils, ni embruten l’entorn ni entorpeixen la circulació dels convidats per la zona de la festa.

Hem desenvolupat, en unió amb un reconegut dissenyador i organitzador d’esdeveniment, tota una sèrie de focus especialment pensats per poder il·luminar taules i zones on la estètica i la manca de cablejats és quelcom molt important.

  • NOCES

    Som líders indiscutibles en la il•luminació de noces

  • FESTES PRIVADES

    Actes on la tècnica és tant important com la estètica